Bridal Make-up

Love Your Look.

Jouw bruiloft! Één van de meest unieke en speciale dagen in je leven. Het zou een eer zijn als jij mij het vertrouwen geeft om jou te laten stralen op deze mooie dag. Ik kom bij elke afspraak op locatie zodat je lekker in je eigen vertrouwde omgeving blijft en nergens omkijken naar hebt. Ik werk niet met een timer op jouw mooiste dag. Rust & hygiëne zijn keywords voor mij.

Ongeveer 3 weken voorafgaand jouw huwelijksdag plannen we een date. Jij & ik. We maken dan kennis en kijken samen naar jouw wensen en zorgen ervoor dat jij het betoverende middelpunt van jouw bruiloft wordt. Ik zorg ervoor dat je bruidsmake-up is afgestemd op je huid, je jurk en je bruidsboeket. Ik vindt het erg belangrijk dat jij je als 'jij' voelt. Een mooie make-up die al jouw mooiste kenmerken accentueert zonder dat je jezelf erin verliest. En op jouw mooiste dag moet jij je als de 'perfecte jij' voelen! Wanneer we de perfecte make-up hebben gevonden leggen we alles zorgvuldig vast voor jouw grote dag.

Op de dag van jouw bruiloft kom ik op de afgesproken tijd bij je om je make-up te verzorgen.

Ik zorg voor een ontspannen en onbezorgde start van jouw perfecte dag. Uiteraard is het ook mgelijk om de visagie van je bruidsmeisje(s), (schoon)moeder of andere gasten te laten verzorgen. Omdat ik met professionele make-up merken werk blijft jouw make-up de gehele dag zitten.  Het enige wat je nu nog hoeft te doen is "Ja, ik wil" zeggen en lekker genieten!

Wanneer je voor een touch up in het  arrangement hebt gekozen kom ik 'savonds vlak voor het feest of na het eten nog langs op locatie voor een touch up van je make-up.

 

Joyce

"Geweldig mooi opgemaakt gisteren voor de bruiloft van mijn zus!
Bleef de hele dag mooi zitten, hele dag alleen maar complimenten gekregen
Echt ideaal dat je bij mij thuis kwam en ik niet zelf in de auto hoefde te stappen met de Kids" 

Erna 

"Ik vond het heel fijn om Chantal als mijn visagiste bij mijn bruiloft te hebben! Ze denkt mee over wat je wensen zijn en wat goed bij je past. Ook is ze vriendelijk en rustig in de omgang, wat wel zo prettig is op je trouwdag!"

Basis arrangement

Bruidsmake-up

€100,-

Proefsessie bruidsmake-up.

Bruidsmake-up op locatie.

Ampul op de trouwdag.

 

Premium arrangement 

Bruidsmake-up

€130,-

Proefsessie bruidsmake-up.

Bruidsmake-up op locatie.

Ampul op de trouwdag.

Touch-up in de avond.

 

Luxe arrangement 

Bruidsmake-up

€175,-

Proefsessie bruidsmake-up.

Bruidsmake-up op locatie.

Ampul op de trouwdag.

Aanwezigheid bij de foto reportage.

 

Super de Luxe arrangement 

Bruidsmake-up

€200,- 

Proefsessie bruidsmake-up.

Bruidsmake-up op locatie.

Ampul op de trouwdag.

Aanwezigheid bij de foto reportage.

Touch-up in de avond.

 

 

 

 

 

Je bruidsmeisjes

Jij wil er natuurlijk stralend uitzien op je trouwdag maar vergeet vooral je bruidsmeisjes niet. Zij zullen bijna de hele dag naast je staan en veel gefotografeerd worden.  Daarom is het belangrijk dat ook hun haar en make-up op jou is afgestemd en niet overheerst. Maak hier duidelijke afspraken over. Het mooiste is dat hun look in overeenstemming is met de jouwe. 

 

 

 

Bij te boeken opties:

 

Wimperstukjes voor voller oogopslag €10,-

Make-up bruidsmeisje(s) of ander gasten €30,-

Make-up bruidsmeisje (tot 12 jaar) €15,-

 

 

 

Touch-up Bar

Op jullie bruiloft zijn jij en de bruidegom natuurlijk het stralende middelpunt. De voorbereidingen die jullie voor jullie look hebben gedaan hebben jullie gasten natuurlijk ook gedaan. Op een bruiloft wil iedereen er zo prachtig mogelijk uitzien voor het bruidspaar. Het is immers een feest! Maar zo halverwege de bruiloft zijn de meeste dames wel even toe aan een kleine touch-up. 

Misschien is er even gehuild of is de make-up niet fris meer. Het is dan zeker niet leuk om dit terug te vinden op de foto's.Het is mogelijk om Let's Make up visagie in te huren om gasten te voorzien van deze touch-up. Wij zorgen er dan voor dat er een (afhankelijk van het aantal bruidsgasten) team klaar staat om jullie gasten weer stralend op de foto te kunnen laten gaan. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% en 6% BTW en  de eerste 15 km reistijd/kosten vanaf postcode 7577CN. Daarbuiten €0,30 per kilometer en andere bijkomende kosten o.a. parkeergeld. Bij alleen gebruik maken van een proefsessie wordt €40,- in rekening gebracht.