Mrs.Highbrow Hybrid Dye Colors

Hybrid Brows

Hybrid Brows is de allernieuwste wenkbrauwbehandeling op dit moment! Hybrid Brows lijkt in veel opzichten veel op Henna Brows. Met Hybrid Brows zul je een langer resultaat behouden. Bij gewone verf en Henna zal de kleur op de haartjes vervagen. Bij Hybrid verf zal de verf uit de haartjes groeien wat zorgt voor een langer resultaat.

Net als bij Henna Brows worden de haartjes van je wenkbrauwen en de onderliggende huid gekleurd. Deze behandeling is ideaal als je kale plekjes in je wenkbrauwen hebt of hele strakke wenkbrauwen wilt. Vanwege de vele kleuren in Hybride verf is er voor iedereen een passende kleur. De verf wordt door verschillende technieken aangebracht. Hierdoor kun je dus een powder brow effect of een ombre effect als resultaat krijgen. Het blijft ongeveer tot 12 dagen op de huid zitten en maar liefst 7 tot 9 weken op de haartjes.

Ben je een nieuwe klant? Dan wordt er eerst een Patch Test gedaan. Dit houdt in dat er aan de binnenkant van je elleboog een stipje Hybrid verf wordt gezet. Na 8 minuten halen we er deze met water af. Treed er binnen 48 uur geen reactie op dan kun je je afspraak boeken! Voor de Patch Test kun je gewoon langskomen in de salon.

 

FAQ

Hoelang duurt de behandeling?

Een Hybrid Brow behandeling duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.

Wanneer wordt een behandeling Hybrid Brows afgeraden?

De behandeling wordt afgeraden wanneer je chemotherapie of bestraling krijgt, je huid geïrriteerd en/of wondjes heeft rondom de wenkbrauwen, je allergisch of je eerder een reactie hebt gekregen bij het aanbrengen van verf en bij een erg vette huid.

Wat zijn de voordelen van Hybrid Brows?

Het is geschikt voor de gevoelige huid, tijdens zwangerschap en wanneer je allergisch bent voor Henna. De resultaten zijn aanpasbaar naar elke wens. Ideaal voor op vakantie, zwembad, sauna of als je gewoon langer in je bed wilt blijven liggen. De behandeling is combineerbaar met een Brow lift op dezelfde dag!

Hoe kom ik erachter of ik allergisch ben?

Als je twijfelt mag je mag vrijblijvend langskomen in de salon voor een patch. Je krijgt dan een beetje verf aangebracht op je pols. Wanneer je binnen 48 uur geen reactie hebt gehad is het veilig om een afspraak te boeken.

48394313_372410116826808_9044088299349606400_o

Henna Brows

Super strakke wenkbrauwen!

Net als bij gewone wenkbrauwverf kleurt henna de haartjes van je wenkbrauwen. Maar het heeft meer voordelen. Henna kleurt ook de onderliggende huid waardoor je vollere, strakkere en mooiere wenkbrauwen. Het blijft ongeveer tot 12 dagen op de huid zitten en maar liefst 4 tot 5 weken op de haartjes. 

Dyotics heeft een uitgebreide kleurenlijn dus voor iedere wenkbrauw de juiste kleur!

We werken niet met sjablonen want geen enkele wenkbrauw is hetzelfde waardoor jouw wenkbrauwen dus altijd customized zijn.

Ben je een nieuwe klant? Dan wordt er eerst een Patch Test gedaan. Dit houdt in dat er aan de binnenkant van je elleboog een stipje Henna wordt gezet. Na 20 minuten halen we er deze met water af. Treed er binnen 48 uur geen reactie op dan kun je je afspraak boeken! Voor de Patch Test kun je gewoon langskomen in de salon.

 

FAQ

Hoelang duurt de behandeling?

Een Henna Brow behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Wanneer wordt een behandeling Henna Brows afgeraden?

De behandeling wordt afgeraden wanneer je zwanger bent, je huid geïrriteerd en/of wondjes heeft rondom de wenkbrauwen, je allergisch of gevoelig bent voor haar- en/of wenkbrauwverf, je eerder een reactie hebt gekregen bij het aanbrengen van henna en bij een erg vette huid. De henna blijft dan niet goed op je huid zitten.

Ik verf mijn wenkbrauwen altijd. Is Henna nou echt zo anders?

Het antwoord is ja! Wenkbrauwverf maakt de haartjes 1 of 2 tinten donkerder. Met Henna krijgt ook de onderliggende huid een afdruk. Hierdoor krijg je veel vollere en strakkere wenkbrauwen. De haartjes behouden hun kleur 4 tot 5 weken en de verf blijft tot 12 dagen op de huid zitten. Henna is ook perfect voor wenkbrauwen met permanente make-up. De getatoeëerde wenkbrauw leeft door een henna behandeling weer helemaal op.

Hoe kom ik erachter of ik allergisch ben?

Als je twijfelt mag je mag vrijblijvend langskomen in de salon voor een patch. Je krijgt dan een beetje Henna aangebracht op je pols. Wanneer je binnen 48 uur geen reactie hebt gehad is het veilig om een afspraak te boeken.

Brow Lift

Permanente styling voor eigenwijze wenkbrauwen!

Na de Lash Lift is er nu een nieuwe trend op beauty gebied! De Brow Lift (Brow Lamination). Je wenkbrauwen worden in de juiste richting gelegd en permanent gestyled. Een geweldige oplossing voor eigenwijze haartjes. De producten die we hiervoor gebruiken zijn mild maar zeer effectief waardoor de behandeling niet schadelijk is voor je natuurlijke wenkbrauwharen. Afsluitend aan de behandeling krijgen je wenkbrauwen een keratine behandeling vol met collageen en vitamine E. 

Je kunt ervoor kiezen deze behandeling te combineren met een tint. Je wenkbrauwen worden dan ook geverfd. 

Je geniet ongeveer 6 tot 9 weken van je Brow Lift afhankelijk van je groeicyclus. 

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf.

Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water en alle aanraking te vermijden, zo kan de intensieve Keratine Filler goed intrekken. 

 

FAQ

Hoelang duurt de behandeling?

Een Brow Lift behandeling duurt ongeveer 30 tot 60 minuten.

Wanneer wordt een behandeling Brow Lift afgeraden?

De behandeling wordt afgeraden wanneer je zwanger bent, je huid geïrriteerd en/of wondjes heeft rondom de wenkbrauwen, je allergisch of gevoelig bent voor haar- en/of wenkbrauwverf, je erg weinig haartjes hebt op je wenkbrauwen.

Hoe kom ik erachter of ik allergisch ben?

Als je twijfelt mag je mag vrijblijvend langskomen in de salon voor een patch. Je krijgt dan een beetje product aangebracht op je pols. Wanneer je binnen 48 uur geen reactie hebt gehad is het veilig om een afspraak te boeken.

 


Hybrid Brows

€32,50

Henna Brows

€27,50

Brow Lift

€27,50