48394313_372410116826808_9044088299349606400_o

Henna Brows

Super strakke wenkbrauwen!

Net als bij gewone wenkbrauwverf kleurt henna de haartjes van je wenkbrauwen. Maar het heeft meer voordelen. Henna kleurt ook de onderliggende huid waardoor je vollere, strakkere en mooiere wenkbrauwen. Het blijft ongeveer tot 14 dagen op de huid zitten en maar liefst 6 weken op de haartjes. 

Dyotics heeft een uitgebreide kleurenlijn dus voor iedere wenkbrauw de juiste kleur!

We werken niet met sjablonen want geen enkele wenkbrauw is hetzelfde waardoor jouw wenkbrauwen dus altijd customized zijn.

Ben je een nieuwe klant? Dan wordt er eerst een Patch Test gedaan. Dit houdt in dat er aan de binnenkant van je elleboog een stipje Henna wordt gezet. Na 20 minuten halen we er deze met water af. Treed er binnen 48 uur geen reactie op dan kun je je afspraak boeken! Voor de Patch Test kun je gewoon langskomen in de salon.

 

FAQ

Hoelang duurt de behandeling?

Een Henna Brow behandeling duurt ongeveer 50 tot 60 minuten.

Wanneer wordt een behandeling Henna Brows afgeraden?

De behandeling wordt afgeraden wanneer je zwanger bent, je huid geïrriteerd en/of wondjes heeft rondom de wenkbrauwen, je allergisch of gevoelig bent voor haar- en/of wenkbrauwverf, je eerder een reactie hebt gekregen bij het aanbrengen van henna en bij een erg vette huid. De henna blijft dan niet goed op je huid zitten.

Ik verf mijn wenkbrauwen altijd. Is Henna nou echt zo anders?

Het antwoord is ja! Wenkbrauwverf maakt de haartjes 1 of 2 tinten donkerder. Met Henna krijgt ook de onderliggende huid een afdruk. Hierdoor krijg je veel vollere en strakkere wenkbrauwen. De haartjes behouden hun kleur 4 tot 5 weken en de verf blijft tot 12 dagen op de huid zitten. Henna is ook perfect voor wenkbrauwen met permanente make-up. De getatoeëerde wenkbrauw leeft door een henna behandeling weer helemaal op.

Hoe kom ik erachter of ik allergisch ben?

Als je twijfelt mag je mag vrijblijvend langskomen in de salon voor een patch. Je krijgt dan een beetje Henna aangebracht op je pols. Wanneer je binnen 48 uur geen reactie hebt gehad is het veilig om een afspraak te boeken.

Brow Lift

Permanente styling voor eigenwijze wenkbrauwen!

Na de Lash Lift is er nu een nieuwe trend op beauty gebied! De Brow Lift (Brow Lamination). Je wenkbrauwen worden in de juiste richting gelegd en permanent gestyled. Een geweldige oplossing voor eigenwijze haartjes. De producten die we hiervoor gebruiken zijn mild maar zeer effectief waardoor de behandeling niet schadelijk is voor je natuurlijke wenkbrauwharen. Afsluitend aan de behandeling krijgen je wenkbrauwen een keratine behandeling vol met collageen en vitamine E. 

Je kunt ervoor kiezen deze behandeling te combineren met een tint. Je wenkbrauwen worden dan ook geverfd. 

Je geniet ongeveer 6 tot 9 weken van je Brow Lift afhankelijk van je groeicyclus. 

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf.

Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water en alle aanraking te vermijden, zo kan de intensieve Keratine Filler goed intrekken. 

 

FAQ

Hoelang duurt de behandeling?

EenBrow Lift behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

Wanneer wordt een behandeling Brow Lift afgeraden?

De behandeling wordt afgeraden wanneer je zwanger bent, je huid geïrriteerd en/of wondjes heeft rondom de wenkbrauwen, je allergisch of gevoelig bent voor haar- en/of wenkbrauwverf, je erg weinig haartjes hebt op je wenkbrauwen.

Hoe kom ik erachter of ik allergisch ben?

Als je twijfelt mag je mag vrijblijvend langskomen in de salon voor een patch. Je krijgt dan een beetje product aangebracht op je pols. Wanneer je binnen 48 uur geen reactie hebt gehad is het veilig om een afspraak te boeken.

Brow Dude

Natuurlijke wenkbrauwstyling voor mannen (i.c.m. andere behandeling €5,00)
€9,50

Brow Styling

Wenkbrauwstyling met filmwax (zonder strips)
€12,50

Brow Tint

Verven of oplichten van de wenkbrauwen.
€12,50

Brow Tint & Styling

Wenkbrauwstyling & verven of oplichten van de wenkbrauwen.
€19,50

Henna Brows & Styling

Wenkbrauwstyling met filmwax en Henna tinting op de huid en wenkbrauwhaartjes.
€27,50

Brow Lift

Permanente styling voor eigenwijze wenkbrauwen (Brow Lamination)
€27,50

Brow Lift & Tint

Permanente styling voor eigenwijze wenkbrauwen (Brow Lamination) en verven van de wenkbrauwen.
€32,50

Combi Brow & Lash Tint

Combinatie aanbieding van de "Brow Tint" en de "Lash Tint" behandelingen.
€24,50

Combi Henna Brow & Lash Lift

Combinatie aanbieding van de "Waxing & Henna brows" en de "Lash lift & Tint" behandelingen.
€64,50