Lash Lift

Lange wimpers zonder wimperextensions!

Je eigen wimpers worden gelift en gekruld met behulp van siliconen pads. Je hebt hierdoor geen mascara of wimperkruller meer nodig! Het voordeel van Lash Volume Lifting is dat je wimpers veel natuurlijker ogen, je hebt minder gedoe en het is veel goedkoper dan wimperextensions. Het is zelfs geschikt voor kortere wimpers. Bovendien is het ideaal voor mensen die allergisch zijn voor wimperlijm. Het resultaat blijft 6 tot 8 weken (afhankelijk van je groeicyclus) zitten!

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. In de salon wordt gewerkt met de producten van Lash Elevation. Lash Elevation werkt met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve, producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.

Als finishing touch worden de wimpers en onderwimpers geverfd voor een perfecte, natuurlijke oogopslag!

Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf.

Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water en alle aanraking te vermijden, zo kan de intensieve Keratine Filler goed intrekken. 

FAQ

Hoelang duurt de behandeling?

Een Lashlift behandeling duurt ongeveer 50 tot 60 minuten. Je make-up wordt verwijdert en je onderste wimpers worden afgeplakt. 

Waarom is bij iedereen een lash lift verschillend?

Niet iedereen heeft dezelfde hormonenbalans. Door bepaalde natuurlijke hormonen in je lichaam pakt een lash lift misschien niet helemaal. Om deze reden raden wij het zwangere vrouwen ook af om deze behandeling te boeken. Het effect kan tegenvallen.

Na hoeveel weken moet ik een nieuwe lash lift behandeling?

Na ongeveer 6 tot 8 weken is het raadzaam een nieuwe behandeling te boeken. Hoe lang precies is bij iedereen verschillend; niet iedereen heeft dezelfde groeicyclus.

Hoe reinig ik mijn ogen?

Je kunt je ogen zoals je gewend bent reinigen. Gebruik hierbij wel een reiniger die olievrij is.

Kan ik gewoon nog make-up dragen?

Ja hoor dat kan gewoon! Alleen de eerste 48 uur kun je geen oogmake-up gebruiken. Je wimpers mogen dan niet nat worden. Pas hier dus ook mee op met het reinigen van je gezicht. Probeer daarna zo weinig mogelijk waterproof make-up te gebruiken. Dit is moeilijker te verwijderen en kan het effect van de lash lift verminderen.

Ik heb beschadigde wimpers. Kan ik een lash lift ondergaan?

Met beschadigde wimpers krijg je geen mooi effect. Het beste is om er eerst voor te zorgen dat je wimpers weer gezond zijn. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een verzorgende wimperserum aan te brengen.


Lash Tint.

€17,50

Lash Lift & Tint.

€47,50