Hebben! Ideal of Sweden Look-a-like telefoonhoesje! + WINACTIE

Wanneer ik een nieuwe telefoon kocht moest daar ook altijd weer een nieuw hoesje omheen. Een hoesje in de richting van functioneel en transparant. Ik heb namelijk een hekel aan die opzichtige, schreeuwende hoesjes. Met een ananas erop bijvoorbeeld. Je weet wel welke hoesje ik bedoel. Waar je ook kijkt. Blousje bij de Zara? Oh hoesje! Patatje op de markt? Oh hoesje! Keelsnoepjes bij de Kruidvat? Oh hoesje! Ja juist, die!

Totdat ik de hoesjes zag van Ideal of Sweden. Wat een prachtexemplaren! En.... wat een prijsje! €29,95 *slik*. 

 

Gelukkig ben ik de look-a-likes tegengekomen op Hoesjes-outlet.nl.

De hoesjes zien er bijna hetzelfde uit. Het enige verschil is dat deze hoesjes flexibel zijn en die van Ideal of Sweden hard case.

Hoe leuk is het dan dat ik in samenwerking met Hoesjes-outlet een waardebon mag weggeven t.w.v. €30,-! Daar kun je heel wat telefoon accessoires voor uitzoeken.

Hoe doe je mee?

♡ Vertel in een reactie onderaan deze blog of op social media welk(e) product(en) jij zou kopen van Hoesjes-outlet mocht je winnen.

♡ Like, Deel & Win!

Op 15 mei wordt de winnaar bekend gemaakt!

Good luck!

Disclaimer, dit product en de winactie is tot stand gekomen door een samenwerking met Hoesjes-outlet.

Comments

 • Manon 6 mei 2019 at 07:55 Beantwoorden

  Dat hoesje is inderdaad echt prachtig! Altijd goed om even verder te zoeken voor iets goedkopers ? Ik gun de actie aan iemand anders!

  • letsmakeupvisagie 6 mei 2019 at 08:17 Beantwoorden

   Ik zoek inderdaad altijd wel of het ergens anders goedkoper is! Maar meestal merk je natuurlijk wel een daling in kwaliteit.

 • Lodi 6 mei 2019 at 09:34 Beantwoorden

  Wat een super leuk hoesje, ik zou een hoesje voor mijn kinderen kopen, hun telefoonhoedjes valt bijna uit elkaar 🙂

 • Balou 6 mei 2019 at 11:13 Beantwoorden

  Wauw dat marmer is wel gaaf!

 • Felice Veenman 6 mei 2019 at 11:14 Beantwoorden

  ik heb al 100 jaar een roze hoesje wat ik eigenlijk heel lelijk vind. Maar op de een of andere manier kom ik er niet toe een ander te kopen…ik vind die jij hebt uitgezocht wel erg mooi en die roze kat wel erg grappig

 • Caroline 6 mei 2019 at 12:56 Beantwoorden

  Oef, uit zoveel leuke hoesjes is het best een uitdaging de allermooiste te kiezen. Gezien de waarde van 30 euro kies ik voor twee hoesjes. Om te beginnen de Spiegel Effect iPhone 6 / 6s Hoesje Goud. Een ander hoesje vind ik ook een uitvinding en dat is de LED Lichtgevend Selfie Hoesje iPhone 6 / 6s Roségoud. Beide hoesjes hebben met elkaar gemeen dat ze ook handig zijn als spiegel om bijvoorbeeld make-up bij te werken of te checken of je haar nog goed zit 😉

 • Reisblog Manon 6 mei 2019 at 16:07 Beantwoorden

  Heel bijzonder zo’n telefoonhoesje!

 • Danielle 6 mei 2019 at 18:52 Beantwoorden

  Wat een super gaaf hoesje zeg ! Hele toffe kleur.

 • Wanda 6 mei 2019 at 19:06 Beantwoorden

  Ik heb nog niet zo lang een nieuwe telefoon en dus ook direct een nieuw hoesje gekocht, dus ik pas even wat je win actie betreft.

 • Karin 6 mei 2019 at 20:05 Beantwoorden

  ik zou het tegoed besteden aan hoesjes voor mijn dochters, ik heb een sober zwart hoesje en ik vind dat prima. Maar mijn meiden kopen constant nieuwe hoesjes!

 • nicole orriens 7 mei 2019 at 05:02 Beantwoorden

  Wat een mooi hoesje om te zien. Zeker zo met die bloemetjes erbij! Veel succes met je winactie.

 • Mariëlle 7 mei 2019 at 06:45 Beantwoorden

  Ik zou een paar hoesjes kopen voor mijn nieuwe samsung s10. Ik ben zo bang dat ik hem laat vallen!

 • Sherry 7 mei 2019 at 10:00 Beantwoorden

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee voor mijn vriendin die wilde graag eenautomatische oplader hebben.

 • Mandy 7 mei 2019 at 17:15 Beantwoorden

  Oh wauw! Ik doe graag mee, ik hou van hoesjes maar voor deze telefoon (iphone xr) heb ik nog niet zo veel. Vandaag toevallig een transparante binnen gekregen, leuke blog.

 • skincarebynaomi 8 mei 2019 at 17:35 Beantwoorden

  DIe van jou ziet er echt heel mooi uit. Helaas zie ik voor mijn telefoon geen leuke hoesjes.. BInnenkort een nieuwe dus dan wordt het nog lastiger want die telefoon is dan nog maar een paar dagen gelanceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *