Budgetproof Make-up look voor school.

Wil jij ook een betaalbare, goede make-up look voor als je naar school gaat? Het liefst eentje die ook nog eens snel klaar is. Enneh.... ook dat je er fris en fruitig uitziet want je hebt nog iets te lang lopen Netflixen gisteravond. Toch?

I got your back girl!

Lees snel verder.

GAAP!

Zijn we wakker allemaal? 

Stap 1 is uiteraard beginnen met een schoon gezicht en een goede vochtinbrengende cremé. Breng daarna iets foundation aan op een vochtige beauty blender. Zorg echt dat hij niet droog is anders zuigt hij al je product op en dat is zonde. Je hebt echt niet veel foundation nodig. Een paar druppels is genoeg.

De foundation die we hier gebruiken is de L'Oreal Nude Magique Cushion Dewy Glow. Zoals de naam al vermeld krijg je hier een heerlijke, frisse glow van op je gezicht. De kleur die Jesmé op haar gezicht heeft heet "Rose Vanille". 

Voor fixatie gebruiken we de Rimmel Stay Matte Pressed Powder. Dep de kwast over je gezicht, neem vooral het voorhoofd, je neus en je kin mee. Op deze manier fixeer en matteer je de foundation waardoor hij de hele dag goed blijft zitten. Door een transparante kleur te gebruiken breng je geen extra kleur aan in je gezicht en krijg je geen pancake effect.

Hello flawless face!

 

Next stop: Je ogen!

 Voor wakkere ogen kom je niet onder mascara uit. Een laagje is al genoeg voor een frisse open blik. Breng de mascara aan door zigzaggend door je wimpers te gaan. Wil je een klein beetje glamour toevoegen? Probeer eens een beetje highlighter in je ooghoek of op het midden van je ooglid te zetten. Een echte eye-popper!

Voor deze wakkere oogjes gebruikten we de Mega Volume Miss Manga Punky Mascara van L'oréal.

Last but zeker not least. Je lippen. Voor het complete plaatje is het essentieel dat je lippen ook verzorgt. Heb je veel losse velletjes? Maak eens een eigen simpele lipscrub van wat vaseline en suiker. Voor extra zachtheid kan je hier nog honing aan toevoegen. 

Dan tijd voor een zacht kleurtje. Kies zacht roze voor een frisse uitstraling. Jesmé heeft er 1 op die ook nog eens een subtiele, glossy finish toevoegd. Probeer matterende lipsticks te vermijden. Ze drogen je lippen uit en dat is natuurlijk alles behalve een charmante look. 

EXTRA TIP! Als je een leuke bioscoopavond of wat anders gepland hebt is een beetje variatie natuurlijk wel leuk. Door 1 ding in je look te veranderen heb je gelijk veel verschil en hoef je niet je hele make-up opnieuw te doen. Voor een klassenfeest heeft Jesmé op de linkerfoto de lipstick gemengd met een wat donkerdere kleur. Dit kun je doen door met de 2e lipstick een paar stipjes op je lippen te zetten en met je vingers te blenden. Als je met je lippen over elkaar wrijft loop je het risico dat de lipstick over je lip rand gaat.

De lipstick die Jesmé links draagt is de Maybelline Color Sensational in de kleur Pink Pearl.

Op de rechterfoto is hebben de lipstick gemengd met de Maybelline Superstay 14H One Step lipstick in de kleur Lasting Chestnut.

Alle producten voor deze look kun je shoppen op 

https://www.blisso.nl

Disclaimer, deze producten kreeg ik gratis aangeboden van blisso.nl

Comments

  • Danielle 6 mei 2019 at 19:22 Beantwoorden

    Wat een mooie basic look!

  • Gabriëlle 8 mei 2019 at 08:52 Beantwoorden

    Mooie look, het is altijd belangrijk dat het goed betaalbaar is vind ik haha

  • ingrid 9 mei 2019 at 12:20 Beantwoorden

    wat leuk zeg, een makkelijke look voor weinig geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *