Waxing

Bijna pijnloos waxen?

Haartjes weghalen kan op veel verschillende manieren. Zo heb je hars, hot wax en film wax. Zo heeft hars een heftigere plakkracht, waardoor het schadelijker kan zijn voor de huid. Terwijl wax een stuk milder is voor de huid. “Ik heb gemerkt dat de huid roder kan blijven door hars. Daarnaast kun je sneller een laagje huid meenemen. In de salon van gebruiken we de milde wax van het  merk Wunderwax door Mrs.Highbrow. Deze neemt de haartjes goed mee en is zacht en mild voor de huid.”

Filmwax wordt met behulp van een houten spatel op de haartjes aangebracht. De wax stolt, waarna deze als een hard laagje op de huid zit. De haartjes zitten hierdoor vast in de wax. Wanneer de hard geworden laag wax eraf  getrokken wordt, gaan dus automatisch de haren mee. Dit in tegenstelling tot hars en hot wax, die zacht blijven, en je er dus met een strip moet afhalen. Hars heeft ook een heftigere plakkracht, waardoor het schadelijker kan zijn voor de huid. Terwijl filmwax een stuk milder is voor de huid, omdat het alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. 

Bovenlip/Kaaklijn.

Je bovenlip en/of kaaklijn worden gewaxed en verzorgd.
€8,50

Lash Lift & Tint.

Je eigen wimpers krijgen de Lash lift en worden geverfd waardoor ze nog meer volume krijgen.
€44,50

 

Combi Brow & Lash Tint

Combinatie aanbieding van de "Brow Tint" en de "Lash Tint" behandelingen.
€27,50

Combi Henna Brow & Lash Lift

Combinatie aanbieding van de "Henna brows & Styling" en de "Lash lift & Tint" behandelingen.
€64,50

FAQ

Hoelang duurt de behandeling?

Een Lashlift behandeling duurt ongeveer 50 tot 60 minuten. Je make-up wordt verwijdert en je onderste wimpers worden afgeplakt. 

Waarom is bij iedereen een lash lift verschillend?

Niet iedereen heeft dezelfde hormonenbalans. Door bepaalde natuurlijke hormonen in je lichaam pakt een lash lift misschien niet helemaal. Om deze reden raden wij het zwangere vrouwen ook af om deze behandeling te boeken. Het effect kan tegenvallen.

Na hoeveel weken moet ik een nieuwe lash lift behandeling?

Na ongeveer 6 tot 8 weken is het raadzaam een nieuwe behandeling te boeken. Hoe lang precies is bij iedereen verschillend; niet iedereen heeft dezelfde groeicyclus.

Hoe reinig ik mijn ogen?

Je kunt je ogen zoals je gewend bent reinigen. Gebruik hierbij wel een reiniger die olievrij is.

Kan ik gewoon nog make-up dragen?

Ja hoor dat kan gewoon! Alleen de eerste 48 uur kun je geen oogmake-up gebruiken. Je wimpers mogen dan niet nat worden. Pas hier dus ook mee op met het reinigen van je gezicht. Probeer daarna zo weinig mogelijk waterproof make-up te gebruiken. Dit is moeilijker te verwijderen en kan het effect van de lash lift verminderen.

Ik heb beschadigde wimpers. Kan ik een lash lift ondergaan?

Met beschadigde wimpers krijg je geen mooi effect. Het beste is om er eerst voor te zorgen dat je wimpers weer gezond zijn. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een verzorgende wimperserum aan te brengen.