Kinderfeestje.

Zijn de dames gek op alles wat met Beauty te maken heeft? Willen ze graag meer weten en lekker met make-up bezig zijn? Boek dan een kinderfeestje bij Let's Make Up. Er zijn verschillende arrangementen voor verschillende leeftijdscatogieën. 

 

 

Glamourfeest. (6 t/m 12 jaar)

Tijdens het feestje kunnen ze terecht met alle vragen over en make-up en verzorging. We leren een goed reinigingsritueel aan en we gaan heerlijk ontspannen met maskers. Daarna mag je allerlei make-up producten uitproberen en samen brengen we een mooie make-up aan. 

Als kersje op de taart lakken we onze nagels mooi in hippe kleuren en mag je je haarscheiding met prachtige glitters versieren. 

Tijdens al deze bezigheden kun je genieten van heerlijke zoetigheden en kun je lekker een drankje doen. In glamourstijl natuurlijk!

Voor de jarige is er een presentje aanwezig. 

Minimaal 6 en maximaal 10 kinderen. 

Duur: 2 uur.

€15,- p.p. incl. onbeperkt drinken, allerlei lekkers en materialen.

Prinsessen Party. (4 t/m 8 jaar)

Voor de allerkleinste prinsesjes hebben we een leuke prinsessen party!

De meisjes mogen in hun mooiste (prinsessen) jurk komen. Geheel in prinsessenstijl worden de meisjes dan subtiel opgemaakt met mooie make-up en alles wat glanst en glitters. Natuurlijk mogen ze zelf ook lekker tutten.

Tijdens het prinsessen feest krijgen ze limonade en allerlei lekkers. De nageltjes worden mooi gelakt in een kleur naar keuze. 


Een feestje is natuurlijk niks zonder muziek dus er mag worden gedanst en gezongen op de leukste prinsessenliedjes van Disney.

Voor de jarige is er een presentje aanwezig. 

Minimaal 6 en maximaal 10 kinderen.

Duur: 2 uur.

15,- p.p. inclusief onbeperkt drinken, allerlei lekkers en gebruik materialen.