Beauty & Bubbles Workshop (min. 4 pers)

 

Steeds maar weer nieuwe make-up kopen vanwege die leuke verkoopster of reclame? Puilt je toilettas uit van de make-up maar heb je geen idee wat je ermee moet? Willen jij en je vriendinnen jezelf nu echt professioneel opmaken met je eigen make-up?

Dan kunnen jullie bij mij terecht!

 

Jullie zorgen voor de lekkere hapjes en drankjes en ik kom bij je thuis of op locatie met een goed gevuld programma en een even goed gevulde visagiekoffer. Zelf nemen jullie je eigen spiegel en toilettas met producten mee. Dit kunnen producten zijn die je nooit gebruikt, waar je vragen over hebt of die onderdeel zijn van je dagelijkse make-up routine.

We gaan samen kijken welke huidtype je hebt, welke kleuren bij je passen, welke producten je hebt en wat je ermee kunt. Tijdens de workshop leer je hoe je je mooie punten naar voor haalt en je minder mooie punten afzwakt, hoe je een goede make-up basis neerzet en hoe jij er zelf voor gaat zorgen dat je vanaf nu alleen maar complimentjes over je make-up gaat krijgen!

We gaan met je eigen producten werken maar ook met producten uit mijn koffer. Zo kom je in aanraking met producten waar je zelf misschien niet eens aan gedacht hebt.

 

De workshop duurt +/- 3 uur en ziet er zo uit:

* Huidreiniging & Analyse.

* Kleuranalyse & Gezichtsvorm

* Flawless Skin & Shaping.

* Ogen, wenkbrauwen & wimpers.

* Kissable Lips.

* Update van je toilettas.

Neem gerust contact op voor meer informatie en dan maken we er een gezellige middag/avond van.


 

Bruidsmake-up

De meest bijzondere dag van je leven. Jouw bruiloft! Op deze mooie dag hoef je de deur niet uit. Ik kom naar jou toe of naar een andere gewenste locatie.

Ik zorg ervoor dat de visagie is afgestemd op je huid, je jurk en je bruidsboeket. Samen kijken we tijdens de proef make-up welke stijl en kleuren het beste bij jou passen zodat jij er op jouw dag betoverend uitziet.

 

Wanneer je nog op zoek bent naar een haar styliste; ik werk samen in teamverband met top-kapster Bianca Kraster van Kapsalon Bianca.

 

Wij bieden je ook een touch-up aan vlak voordat je avondfeest begint zodat je écht de hele dag verzekerd bent van stralende make-up en een prachtig kapsel.

 Ook de moeder van de bruid, familie, bruidsmeisjes en/of vriendinnen laten wij stralen op deze prachtige dag. 

Stuur gerust een mail voor meer informatie en beschikbaarheid.


 

Glamour make-up

Zelf niet zo handig met make-up en heb je binnenkort een gala, fotoshoot, diploma-uitreiking, festival of andere gelegenheid waarbij je er stralend uit wilt zien? Ik help je graag!

 

Ik kom bij je thuis en je wordt opgemaakt zoals jij wilt. Samen kijken we eventueel naar de kleding die je wilt dragen. Je kunt altijd rekenen op deskundig advies en frisse ideeën.

Van een smokey eye tot glitterlips. 

 

Stiekem ook gewoon leuk voor je paspoortfoto <3


 

Zakelijke visagie

Ook voor zakelijke visagie kun je mij inschakelen. Het is belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien op je zakelijke portret. Het is een eerste indruk die je achterlaat bij klanten en collega's. Je foto gebruik je bijvoorbeeld voor je visitekaartje, op je website of LinkedIn.

Het is belangrijk om de juiste technieken te gebruiken voor foto make-up. Deze make-up is altijd wat zwaarder aangebracht omdat meer dan de helft van de make-up wordt weggeflitst.

Ook wil je absoluut geen glimplekken op je foto zien.

Daarnaast zorg ik er natuurlijk voor dat al je sterkste punten naar voren komen en verstop ik de mindere punten.

Foto make-up is absoluut niet alleen voor vrouwen, ook voor mannen is het belangrijk dat alles juist wordt aangezet en het gezicht niet glimt op de foto.


 

SFX make-up

Klaar met al die glamour en wil je lekker goor? Bij special effects make-up draait alles om het wekken van een illusie. Denk hierbij aan open gescheurde huid, bloederige wonden, kneuzingen.

Bijna alles is mogelijk met producten zoals wax, siliconen, nepbloed en special effects make-up.

 

Natuurlijk hartstikke gaaf voor themafeesten, vrijgezellenfeesten, , spooktochten, speciale photoshoots, carnaval en natuurlijk Halloween!

 


 

Fotoreportage DeLuxe

Wil jij ook een heerlijke dag waarin je een volledige makeover krijgt en daarna prachtige foto's van jezelf?

In samenwerking met Christie Agema Fotografie bieden wij deze unieke fotoreportage aan. 

Wat is het precies?

Een fotoreportage van ongeveer 2/2,5 uur in de studio of op locatie naar keuze (excl. eventuele reiskosten).

Je wordt professioneel opgemaakt door mij. Oneindig gebruik maken van kleding, accessoires en achtergronden. 

Je krijgt na afloop 10 HR-bestanden,  een HD-filmpje op een USB-stick, een persoonlijke online galerij om keuzes te maken en een mini album.

Stuur een mail om een afspraak te maken en dan zie ik je snel!