Beauty & Bubbles Workshop (min. 6 pers)

 

Steeds maar weer nieuwe make-up kopen vanwege die leuke verkoopster of reclame? Puilt je toilettas uit van de make-up maar heb je geen idee wat je ermee moet? Willen jij en je vriendinnen jezelf nu echt professioneel opmaken met je eigen make-up?

Dan kunnen jullie bij mij terecht!

 

Met een glaasje prosecco, wat lekkers op tafel, een goed gevuld programma en een even goed gevulde visagiekoffer beginnen we aan de workshop. Zelf nemen jullie je eigen toilettas met producten mee. Dit kunnen producten zijn die je nooit gebruikt, waar je vragen over hebt of die onderdeel zijn van je dagelijkse make-up routine.

We gaan samen kijken welke huidtype je hebt, welke kleuren bij je passen, welke producten je hebt en wat je ermee kunt. Tijdens de workshop leer je hoe je je mooie punten naar voor haalt en je minder mooie punten afzwakt, hoe je een goede make-up basis neerzet en hoe jij er zelf voor gaat zorgen dat je vanaf nu alleen maar complimentjes over je make-up gaat krijgen!

We gaan met je eigen producten werken maar ook met producten uit mijn koffer. Zo kom je in aanraking met producten waar je zelf misschien niet eens aan gedacht hebt.

Aan het einde van de workshop krijg je een profiel-fotoshoot verzorgt door Sjiek Photo & Film.

 

De workshop duurt +/- 2, 1/2  uur en ziet er zo uit:

* Huidreiniging & Analyse.

* Kleuranalyse & Gezichtsvorm

* Flawless Skin & Shaping.

* Ogen, wenkbrauwen & wimpers.

* Kissable Lips.

* Update van je toilettas.

 


 

Bruidsmake-up

De meest bijzondere dag van je leven. Jouw bruiloft! Op deze mooie dag hoef je de deur niet uit. Ik kom naar jou toe of naar een andere gewenste locatie.

Ik zorg ervoor dat de visagie is afgestemd op je huid, je jurk en je bruidsboeket. Samen kijken we tijdens de proef make-up welke stijl en kleuren het beste bij jou passen zodat jij er op jouw dag betoverend uitziet.

 

Wanneer je nog op zoek bent naar een haar styliste; ik werk samen in teamverband met top-kapster Bianca Kraster van Kapsalon Bianca.

 

Wij bieden je ook een touch-up aan vlak voordat je avondfeest begint zodat je écht de hele dag verzekerd bent van stralende make-up en een prachtig kapsel.

 Ook de moeder van de bruid, familie, bruidsmeisjes en/of vriendinnen laten wij stralen op deze prachtige dag. 

Stuur gerust een mail voor meer informatie en beschikbaarheid.


 

Glamour make-up

Zelf niet zo handig met make-up en heb je binnenkort een gala, fotoshoot, diploma-uitreiking, festival of andere gelegenheid waarbij je er stralend uit wilt zien? Ik help je graag!

 

Ik kom bij je thuis en je wordt opgemaakt zoals jij wilt. Samen kijken we eventueel naar de kleding die je wilt dragen. Je kunt altijd rekenen op deskundig advies en frisse ideeën.

Van een smokey eye tot glitterlips. 

 

Stiekem ook gewoon leuk voor je paspoortfoto <3


Verschillende workshops/kinderfeestjes.

Een Bjoetie Workshop vanaf 8 jaar of bijvoorbeeld een Teen Make-up Masterclass vanaf 13 jaar.

 

Laat ze lekker tutten en losgaan op nagellak, maskertjes en lippenstift in alle kleuren van de regenboog!

 

Houd Let's Make up op Facebook in de gaten voor nieuwe data en/of evenementen of stuur een mailtje om zelf een privé workshop/kinderfeestje te boeken (vanaf 8 aanmeldingen).

 

Samen met verschillende ondernemers van Kitsch en Koekjes bieden we nog veel meer soorten workshops en kinderfeestjes aan. 

 

Mail gerust voor meer informatie en alle mogelijkheden.

 

 


 

Zakelijke visagie

Ook voor zakelijke visagie kun je mij inschakelen. Het is belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien op je zakelijke portret. Het is een eerste indruk die je achterlaat bij klanten en collega's. Je foto gebruik je bijvoorbeeld voor je visitekaartje, op je website of LinkedIn.

Het is belangrijk om de juiste technieken te gebruiken voor foto make-up. Deze make-up is altijd wat zwaarder aangebracht omdat meer dan de helft van de make-up wordt weggeflitst.

Ook wil je absoluut geen glimplekken op je foto zien.

Daarnaast zorg ik er natuurlijk voor dat al je sterkste punten naar voren komen en verstop ik de mindere punten.

Foto make-up is absoluut niet alleen voor vrouwen, ook voor mannen is het belangrijk dat alles juist wordt aangezet en het gezicht niet glimt op de foto.


Boho-shoot.

Super mooie, zachte Bohemian shoot. op een prachtige locatie.

 

Er zijn verschillende pakketten aanwezig om de shoot zo persoonlijk mogelijk te maken voor jou. 

Je kunt gebruik maken van visagie, accessoires/attributen en die ontzettend leuke tipi tent!

Neem voor meer informatie en pakketten contact op met Sjiek Foto & Film!

info@sjiekphotofilm.nl

 

 

 

SFX make-up

Klaar met al die glamour en wil je lekker goor? Bij special effects make-up draait alles om het wekken van een illusie. Denk hierbij aan open gescheurde huid, bloederige wonden, kneuzingen.

Bijna alles is mogelijk met producten zoals wax, siliconen, nepbloed en special effects make-up.

 

Natuurlijk hartstikke gaaf voor themafeesten, vrijgezellenfeesten, , spooktochten, speciale photoshoots, carnaval en natuurlijk Halloween!