Business Make-up 

Boss Lady's. 

Ben jij een vrouwelijke ondernemer en heb je binnenkort een zakelijk portret of een shoot voor je bedrijf? Ik help je graag om een frisse en professionele uitstraling te krijgen.  Dit kan voor jezelf zijn maar bijvoorbeeld ook voor je hele team. 

Je kunt ervoor kiezen om zelf langs te komen in de salon met ideeën of mijn visie en aanwezigheid tijdens de shoot te boeken. 

In het laatste geval maak ik door middel van moodboards een mooie afstemming op jouw bedrijf en heb je van te voren een kijk op de verschillende looks die ik voor ogen heb. Denk aan een mooie make-up, krullende haren of juist een paardenstaart met een mooie slag erin. Tijdens de shoot zal ik bijwerken en assisteren waar nodig is. Omdat ik dan aanwezig ben tijdens de shoot is het ook mogelijk om verschillende looks aan te passen. Ook is de samenwerking met de fotograaf een gouden combi voor de perfecte foto's. 

Salon afspraak met 1 look: €59,-

Aanwezig bij shoot met moodboards (max. 4 uur): €169,-

Extra uren tijdens shoot: €35,- per uur extra.

Wil je een zakelijke shoot met me organiseren of langs komen voor een zakelijke make-up? 

Stuur gerust een mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% en 6% BTW en  de eerste 10 km reistijd/kosten vanaf postcode 7577CN. Daarbuiten €0,30 per kilometer en andere bijkomende kosten o.a. parkeergeld.