Omarm het Onbekende...

Een Boudoir Fotoshoot is meer dan alleen op de foto gaan. Het is persoonlijk. Het is emotie. Wij als vrouwen moeten zoveel rollen spelen in het leven. Tijdens deze Boudoir shoot is het tijd om dat los te laten. Dit draait om jou. Om het omarmen van wie je bent. Hier laat jij alle aspecten van jouw persoonlijkheid stralen. Op je allermooist, als jezelf...

Ik werk samen met Ilona van Ingen, de fotograaf achter IVI Fotografie. In haar privé studio vinden de Boudoir shoots plaats. Natuurlijk kan je ook een andere locatie kiezen. Of misschien durf je wel naar buiten!

Ik ben er om jouw look compleet te maken. Natuurlijke schoonheid vind ik erg belangrijk en ik zal dan ook jouw beste features van jezelf naar boven halen. Door de visagie en haarstyling bij mij neer te leggen kun jij je focussen op het stralen op je allermooist. 

Je voelt misschien al wel spanning en zenuwen wanneer je dit leest.  Waarschijnlijk denk je dit is niks voor mij, ik ben zo onzeker.  Toch zou jij dit wel willen, want jij bent er nog.... Laat ons jou zien dat ook jij de meeste intieme en pure foto's neer kan zetten. 

We zijn benieuwd naar jou!

Ashley

"Ik zou deze shoot zeker aanraden als cadeautje voor je aanstaande. Mijn aanstaande was zeer aangenaam verrast. Hij had nooit verwacht dat ik me zo vrij en zelfverzekerd in lingerie zou durven laten vastleggen. Hij was al trots op me, nu helemaal! En dat maakt mij dan weer blij!" 

"Deze shoot heeft mij ten eerst een onvergetelijke dag opgeleverd, waarbij er echt geluisterd werd naar mijn wensen en ik werd op mijn gemak gesteld. Om dan nog niet te spreken over de fantastische foto's! De foto's voegen net dat beetje extra toe aan al die mooie herinneringen aan onze onvergetelijke trouwdag."

Waarom Boudoir?

Boudoir is een belevenis, niet zomaar een fotoshoot. Zenuwen kunnen erbij horen en daarvoor nemen we de tijd, zodat jij de belevenis krijgt die jij verdient! Een boudoir sessie draagt bij aan zelfliefde en geeft je vast een power boost. Wie wil dat nu niet?

Iedereen heeft een eigen verhaal, een eigen reden, om een boudoir fotoshoot te boeken. Of je nu onzeker of juist zeker bent, het als cadeau wilt geven aan jezelf of aan je partner, elke reden is goed. Jouw lichaam is om trots op te zijn en laten we vooral ons het gunnen om deze ervaring mee te maken!

Veel vrouwen kijken anders naar zichzelf dan de mensen om hen heen. Ik gun iedere vrouw een reëel beeld van zichzelf en zelfvertrouwen. Dit zodat je kan zien hoe prachtig je bent. Laat je niet tegenhouden door onzekerheden, maar omarm jezelf. Hopelijk gaan we samen een beeld maken, waarin je ziet hoe prachtig je bent.

De Boudoir Beleving

 • Kennismakingsgesprek in IVI's studio
 • Coaching tijdens het gehele proces
 • Visagie & Haarstyling
 • Toegang tot de cliënt closet
 • Ongeveer 2 uur durende boudoir fotoshoot op 1 locatie met mogelijkheid tot gebruik van de studio
 • Professionele bewerking van de foto's
 • De reveal party
TARIEVEN OP
IVI FOTOGRAFIE

Bridal Boudoir

Hoe prachtig is het als jij je aanstaande of man/vrouw zo'n puur cadeau kan geven? Zie je de reactie al voor je? Wanneer je kiest voor Bridal Boudoir heb je toegang tot IVI's Bridal closet en wordt je verwend met visagie en haarstyling. Ik benadruk je natuurlijke sensualiteit en laat je stralen. Natuurlijk is de hele shoot ook een cadeautje voor jezelf. Iloon coached je door het hele proces en zorgt ervoor dat jij je op je gemakt voelt. Jij omarmt jezelf in wie je bent en je gaat zien hoe prachtig je bent.

Het is mogelijk om een combinatie te doen van je Bridal arrangement bij Let's Make Up en de Bridal Boudoir.

Je hebt je eerste try-out al gehad van je bruidsmake-up. Normaal gesproken worden try-outs zo'n 3 á 4 weken voorafgaand de bruiloft gepland. Het is dus echt uniek dat jij zo ver van te voren al een voorproefje krijgt op je bruidsmake-up. Nog minder stress!

Maar je kunt ze natuurlijk ook apart boeken.

Kom maar op met die zelfvertrouwen Boost!

Meet the Team

 • Ilona van Ingen

  Ilona van Ingen

  Fotograaf
 • Chantal Lang

  Chantal Lang

  Beauty Specialist

Al Nieuwsgierig?

IVI Fotografie

Neem een kijkje op de site van IVI Fotografie voor haar werkwijze en meer prachtige foto's.

 Op boekingen gelden de algemene voorwaarden.