Beauty and the Bites


 

 

 

Stel je voor…

 

Jij samen met je vriendinnen, zussen, vrijgezellenfeest of collega’s een hele middag aan een tafel vól make-up en lekker hapjes!

Klinkt goed toch?

 

Jullie krijgen een middag lang uitleg over make-up producten, technieken en persoonlijke tips & adviezen over hoe je er stralend uit kan zien van een professionele visagiste. Daarnaast geniet je nog eens van de heerlijke, home-made verse hapjes van Zoete Kruimels.

 

 

 

Als jullie heerlijk aan het genieten zijn van de hapjes van Zoete Kruimels gaan we beginnen aan de Make-up Workshop. Overal is aangedacht: Kwasten, sponsjes, spiegels en make-up liggen al voor jullie klaar.

De komende 2 uur laat ik jullie graag zien hoe jullie jezelf het mooiste kunnen opmaken. Daarna hebben jullie ruim de tijd om zelf aan de slag te gaan met de make-up. Tussendoor laat ik jullie de geheimen van de visagisten backstage zien. Jullie gaan stralend als nooit te voren de deur uit!


High-Tea ; p.o.a.

 t7 hapjes p.p.

Waaronder de befaamde “Zoete Kruimels” brownie bites met walnoten, kokosbollen, mini-cupcakes, scones, bonbons, mini-quiche, sandwiches, bananenbrood etc.

Onbeperkt koffie/thee.

 

Vanaf minimaal 6 personen en minimaal 2 weken van te voren boeken.

Garantie: 
Alles is vers
+
Home made!

High-wine ; p.o.a. (18+)

7 hapjes p.p.; 

Waaronder zalmbonbon, limoncello fudge, mini-red velvet cupcake, chocolade aardbeitjes, mozzarella spiesje etc.

Deze High Wine is super geschikt voor als je wat meer luxe wilt.

3 glazen wijn p.p. Keuze uit 3 soorten wijnen. Van te voren aangeven.

Zijn jullie maar met zijn tweeen? Kijk dan eens tussen de Facebook evenementen en meld je daar aan!

 Hebben jullie speciale wensen en/of allergieën? Ook hier houden we rekening mee. Geef dit wel direct bij het boeken aan.

Oja! Jullie tafel wordt superknus gedekt; overal wordt aan gedacht dus je hoeft niks mee te nemen of te regelen. Zelfs de afwas nadien nemen wij voor onze rekening.