Jouw bruiloft! Één van de meest unieke en speciale dagen in je leven. Het zou een eer zijn als jij mij het vertrouwen geeft om jou te laten stralen op deze mooie dag. Ik kom bij elke afspraak op locatie zodat je lekker in je eigen vertrouwde omgeving blijft en nergens omkijken naar hebt. Ik werk niet met een timer op jouw mooiste dag. Rust & hygiëne zijn keywords voor mij.

 

Ongeveer 3 weken voorafgaand jouw huwelijksdag plannen we een date. Jij & ik. We maken dan kennis en kijken samen naar jouw wensen en zorgen ervoor dat jij het betoverende middelpunt van jouw bruiloft wordt. Ik zorg ervoor dat je bruidsmake-up is afgestemd op je huid, je jurk en je bruidsboeket. Ik vindt het erg belangrijk dat jij je als 'jij' voelt. Een mooie make-up die al jouw mooiste kenmerken accentueert zonder dat je jezelf erin verliest. En op jouw mooiste dag moet jij je als de 'perfecte jij' voelen! Wanneer we de perfecte make-up hebben gevonden leggen we alles zorgvuldig vast voor jouw grote dag.

 

Op de dag van jouw bruiloft kom ik op de afgesproken tijd bij je om je make-up te verzorgen. 

Ik zorg voor een ontspannen en onbezorgde start van jouw perfecte dag. Uiteraard is het ook mogelijk om de visagie van je bruidsmeisje(s), (schoon)moeder of andere gasten te laten verzorgen. Omdat ik met professionele make-up merken werk blijft jouw make-up de gehele dag zitten.  Het enige wat je nu nog hoeft te doen is "Ja, ik wil" zeggen en lekker genieten!

 

Wanneer je voor een touch up in het  arrangement hebt gekozen kom ik 'savonds vlak voor het feest of na het eten nog langs op locatie voor een touch up van je make-up. 

Basis arrangement Bruidsmake-up

€100,-

 

Proefsessie bruidsmake-up.

Bruidsmake-up op locatie.

Ampul op de trouwdag.

 

 

Luxe arrangement Bruidsmake-up

€175,-

 

Proefsessie bruidsmake-up.

Bruidsmake-up op locatie.

Ampul op de trouwdag.

Aanwezigheid bij de foto reportage.

 

 

Premium arrangement Bruidsmake-up

€130,-

 

Proefsessie bruidsmake-up.

Bruidsmake-up op locatie.

Ampul op de trouwdag.

Touch-up in de avond.

 

Super de Luxe arrangement Bruidsmake-up

€200,-

 

Proefsessie bruidsmake-up.

Bruidsmake-up op locatie.

Ampul op de trouwdag.

Aanwezigheid bij de foto reportage.

Touch-up in de avond.


Bij te boeken opties:

 

Wimperstukjes voor voller oogopslag €10

Make-up bruidsgasten €30

Make-up bruidsmeisje (tot 12 jaar) €15

Indien gewenst kan ik je in contact brengen met haarstylistes, fotografen en andere trouwleveranciers uit Twente waar ik mee samenwerk.

Nog op zoek naar een vrijgezellenfeest? Neem eens een kijkje bij de Beauty & Bubbles workshop.

 

Onder andere in mijn netwerk:


Alle prijzen zijn inclusief 21% en 6% BTW, Exclusief reiskosten (buiten een straal van 15 km vanaf 7577CN Oldenzaal € 0,23 per kilometer en andere bijkomende kosten o.a. parkeergeld). Bij alleen gebruik maken van een proefsessie wordt € 40 in kosten gebracht.