The Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Jaaaaa! Gisteren! 05:00! Net 5! Toen kon je de show bekijken!

Jij ja, ik draaide me toen nog 5x om.....

Gelukkig besloot Net 5 gisteravond om 23:00 de show nogmaals uit te zenden. De een krijgt zijn kerstgevoel van Mariah's "is youuuuuuuuu babé!" uithaaltje, ik krijg de mijne van de Victoria's Secret Fashion Show.

Dit jaar vond de meest befaamde lingerieshow ter wereld op 8 november plaats in New York. Amerikanen konden de show op hun televisie op 2 december al zien.  

Naast de officiële Angels, zoals Adriana Lima, Romee Strijd, Taylor Hill, Candice Swanepoel, Stella Maxwell, Kendall Jenner, Marta Hunt,  Josephine Skiver, Sara Sampaio, Behati Prinsloo, Elsa Hosk, Gigi & Bella Hadid, Jasmine Tookes en Lais Riberio, liepen er ook een aantal nieuwe modellen mee.

Winnie Harlow, Yasmin Wijnaldum (hup Holland!), Duckie Thot en Myrthe Bolt waren een van de weinige modellen die door de strenge casting kwamen van het lingeriemerk.

Ariana Lima zal als 18e en laatste keer als Victoria's Angel over de runway paraderen.

De show staat bekend om zijn artiesten die niet geheel wereld onbekenden zijn. Elk jaar weet de Victoria crew de meest indrukwekkende line-up bij elkaar te sprokkelen. Vorig jaar zagen we nog Lady Gaga en The Weekend op de catwalk, dit jaar is de eer voor onder andere Shawn Mendes, Halsey en Rita Ora. 

Elk jaar is de show weer een feestje waarin de artiesten spelenderwijze hun song vertolken terwijl ze veel interactie hebben met de modellen. Wat de show ook onderscheid van andere modeshows is dat de modellen niet serieus hoeven te doen; ze lachen, dansen, zwaaien naar het publiek... I love it!

De meeste huishoudens hebben tegenwoordig interactieve televisie dus ik zou zeggen: terugkijken die engeltjes!

Hieronder alvast 2 voorpoefjes van de show.

Heb jij ooit de show gezien? Ga je hem nu kijken? Wat vond je ervan? 

No comments yet! You be the first to comment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *