Make-up for Boys

Chanel heeft haar eerste make-uplijn voor mannen gelanceerd. Nu, voordat je uit je spandex springt; Chanel is niet het eerste make-up merk die een make-uplijn voor mannen uitbrengt: Tom Ford bracht in 2013 al een aardige collectie uit voor mannen, bestaande uit concealers, wenkbrauwpotloden, lip- en uitgebreide huidverzorgingsproducten. 

De Boy de Chanel lijn bestaat uit een foundation variƫrend in 8 kleuren, een lipbalm en een wenkbrauwpotlood verkrijgbaar in 4 kleuren.

 

Met het uitbrengen van Boy de Chanel komt het beautymerk met een krachtige boodschap naar buiten:

"Beauty is not a matter of gender but a matter of style"

Boys zoals Patrick Star, Manny MUA en James Charles kunnen dit natuurlijk alleen maar bevestigen. Zij vinden moeiteloos hun weg naar de make-up potjes en laten we eerlijk zijn, hun skils zijn jaloersmakend!

Chanel speelt hier natuurlijk slim op in. Mannelijke beauty-influencers groeien steeds meer en harder in het wereldje eerder gedomineerd door vrijwel vrouwen. 

Maar hoewel deze groep steeds meer van zich laat horen vindt niet iedere man het prettig om bij de Douglas een lipglossje of foundation te halen. De stoere, robuuste verpakkingen en uitstraling van Le Boy Chanel moet hier verandering in brengen.

Chanel heeft zelfs een tutorial uitgebracht om mannen te laten zien hoe ze met hun producten een flawless face voor de dag kunnen toveren.

Wat vindt jij? Gun jij de mannen ook een likje foundation om er fris en fruitig uit te zien?
Laat het me weten!

No comments yet! You be the first to comment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *