Beauty cadeaus voor onder de boom.

Cadeau dilemma's! Niet weten wat je voor die en voor die en voor die moet kopen? Heb je echt geen inspiratie? No worries. Ik heb genoeg inspiratie voor je. Producten voor beautylovers in alle formaten en soorten! Vragen? Stel ze gerust!
Oh... en mocht je niks vinden hieronder geef dan gewoon de Glam Gift van Let's Make Up. Altijd goed! Je vindt hem hier 

VOOR DE STRESSBOM

Deze kit kreeg ik ooit bij een Beauty beurs. Ik ben erg sceptisch als het gaat om gezichtsverzorging maar boy.... deze kalmeert je huid zo hard, daar kan geen door de monniken ingefluisterd, uit de Himalaya gebergten afkomstig, lavendelwortel cremépje tegenop! Ik adviseer hem ook vaak bij bruidjes die door alle bruiloftstress een onrustige huid hebben gekregen. DERMALOGICA Ultra calming kit bij de Bijenkorf.

VOOR DE NEPPE

Spraytan is zo'n gevoelig werkje. Een verkeerde spray en je ziet eruit als Oempa Loempa. Ik heb richting de zomermaanden altijd een busje van Yucee in huis staan. Hij is makkelijk in gebruik en in combinatie met een spraytan handschoen geen strepen! YUCEE Spraytan 200ml bij Bol.com

VOOR DE TE LATE

Te vaak je haren wassen is slecht maar om ervoor te zorgen dat je niet met vet haar op je afspraak komt is deze droogshampoo van Aussie perfect. Lichtgewicht en hij verwijdert echt vet! AUSSIE Dry shampoo bij Bol.com

VOOR DE PURE

De producten van Philosophy zijn ontzettend fijn om te gebruiken. Ze voelen erg zacht aan en variëren van reinigingsproducten tot badschuim. Deze verwijdert al je make-up in een handomdraai en zorgt elke dag voor een lekker fris huidje. PHILOSOPHY One step facial cleanser bij Ici Paris XL

VOOR DE IJDELTUIT

Beauty spiegels tegenwoordig kosten klauwen met geld. Met allerlei fancy gizmo's en shizzles.  Dit spiegeltje (nee niet aan de wand) gebruik ik élke dag. Hij is makkelijk verplaatsbaar, vangt genoeg beauty licht en valt niet 1,2,3 om. Enne.....hij komt gewoon lekker cheap van Ikea. IKEA Tysnes toilletspiegel bij Ikea.

VOOR DE INSIDE BEAUTY

Volgens Elise, yoga instructrice bij Satya Vitaal, is zijn deze thee-drankjes to die for. Goed voor innerlijke rust en beauty. Skin-detox thee klinkt bijvoorbeeld heel verwachtingsvol! YOGI TEA Verschillende soorten thee bij Yogi Tea.

VOOR DE WILD ONE

1 van de beste verkochte red lipstick ter wereld. TER WERELD! En waarom moge duidelijk zijn. De perfecte kleur rood, de lange houdbaarheid en verzorgende bestandsdelen spreken voor zich. En tegenwoordig gewoon bij Bol.com! MAC COSMETICS Russian Red lippenstift bij Bol.com

VOOR DE FRESH MOM

Iemand in je omgeving net mama geworden? Met dit setje maak je elke mama echt super blij! De geur is unisex en ruikt zo ontzettend lekker. Ik gebruik hem ook voor mijn kleine meid en heb hem laatst cadeau gedaan aan een goede vriendin voor haar zoontje. RITUALS Tiny Rituals set bij Bol.com

VOOR DE GEORGANISEERDE

Dit tasje van Charlotte Tilbury is te leuk en een echte eyecatcher. Past bij alles en al je make-up producten netjes opgeborgen. CHARLOTTE TILBURY  Make-up bag bij de Bijenkorf

VOOR DE SLAPERD

Wakker worden met een stralende huid en haardos! Hij werkt onder andere (!) anti-aging, anti-rimpel en polijst je huid terwijl je slaapt. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je zonder klitten in je haren wakker wordt en je kapsel beter blijft zitten gedurende dag. BEAUTY PILLOW  Kussensloop bij Bol.com
Heb je wat aan mijn tips en inspiratie gehad? Of nog steeds niet wetende wat je nu moet kopen? Laat het me weten! Mischien kan ik je verder helpen.

Comments

 • Melissa 27 november 2018 at 19:55 Beantwoorden

  Echt lastig he om leuke cadeautjes te verzinnen. Ik ben dan ook lang van te voren bezig opdoen met ideeën voor kadootjes

  • letsmakeupvisagie 28 november 2018 at 10:24 Beantwoorden

   Dat heb ik ook! Meestal wanneer ik iets leuks zie schaf ik het al aan voor een verjaardag die nog moet komen haha!

 • Amina 27 november 2018 at 21:57 Beantwoorden

  Altijd fijn dit soort artikelen! Ik heb trouwens keihard moeten lachen om deze zin: “daar kan geen door de monniken ingefluisterd, uit de Himalaya gebergten afkomstig, lavendelwortel cremépje tegenop! ” ???

  • letsmakeupvisagie 28 november 2018 at 10:25 Beantwoorden

   Haha! Leuk om te horen! En je weet precies welke cremépjes ik bedoel 😉

 • Saar 27 november 2018 at 22:29 Beantwoorden

  Voor de ‘wild one’, geweldig! Ik ben dol op rode lippenstift en ik hoor alleen maar goeds over MAC.
  Ik hoef alvast niet meer na te denken wat ik mijn zus ga geven met Kerst 😉

  • letsmakeupvisagie 28 november 2018 at 10:25 Beantwoorden

   En een goede rode lippenstift staat vrijwel iedereen! Perfect cadeau! De Ruby Woo van de Mac is trouwens ook super

 • Luc van de Wiel 28 november 2018 at 10:26 Beantwoorden

  Leuke tips!

  • letsmakeupvisagie 28 november 2018 at 10:30 Beantwoorden

   Thanks!

 • Lianne 28 november 2018 at 11:36 Beantwoorden

  Wat leuk die van Rituals! Daar ben ik echt wel fan van!

  • letsmakeupvisagie 29 november 2018 at 14:41 Beantwoorden

   Het ruikt ook allemaal veel te lekker!

 • Naomi 28 november 2018 at 13:35 Beantwoorden

  Erg leuke tips voor onder de kerstboom

  • letsmakeupvisagie 29 november 2018 at 14:42 Beantwoorden

   Dank je wel!

 • Manon 29 november 2018 at 12:07 Beantwoorden

  Wat een leuke categorieën. Heb bijna alles al, haha.

  • letsmakeupvisagie 29 november 2018 at 14:43 Beantwoorden

   Lucky you!

 • Anouk 30 november 2018 at 19:19 Beantwoorden

  Rituals Tiny heerlijk voor mijn zoon(tjes) maar nog lekkerder voor mijzelf ?? super cadeau!!?

  • letsmakeupvisagie 3 december 2018 at 21:34 Beantwoorden

   aaaaw! Graag gedaan! xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *