Beauty cadeaus voor onder de boom.

Cadeau dilemma’s! Niet weten wat je voor die en voor die en voor die moet kopen? Heb je echt geen inspiratie? No worries. Ik heb genoeg inspiratie voor je. Producten voor beautylovers in alle formaten en soorten! Vragen? Stel ze gerust!
Oh… en mocht je niks vinden hieronder geef dan gewoon de Glam Gift van Let’s Make Up. Altijd goed! Je vindt hem hier 

VOOR DE STRESSBOM

Deze kit kreeg ik ooit bij een Beauty beurs. Ik ben erg sceptisch als het gaat om gezichtsverzorging maar boy…. deze kalmeert je huid zo hard, daar kan geen door de monniken ingefluisterd, uit de Himalaya gebergten afkomstig, lavendelwortel cremépje tegenop! Ik adviseer hem ook vaak bij bruidjes die door alle bruiloftstress een onrustige huid hebben gekregen. DERMALOGICA Ultra calming kit bij de Bijenkorf.

VOOR DE NEPPE

Spraytan is zo’n gevoelig werkje. Een verkeerde spray en je ziet eruit als Oempa Loempa. Ik heb richting de zomermaanden altijd een busje van Yucee in huis staan. Hij is makkelijk in gebruik en in combinatie met een spraytan handschoen geen strepen! YUCEE Spraytan 200ml bij Bol.com

VOOR DE TE LATE

Te vaak je haren wassen is slecht maar om ervoor te zorgen dat je niet met vet haar op je afspraak komt is deze droogshampoo van Aussie perfect. Lichtgewicht en hij verwijdert echt vet! AUSSIE Dry shampoo bij Bol.com

VOOR DE PURE

De producten van Philosophy zijn ontzettend fijn om te gebruiken. Ze voelen erg zacht aan en variëren van reinigingsproducten tot badschuim. Deze verwijdert al je make-up in een handomdraai en zorgt elke dag voor een lekker fris huidje. PHILOSOPHY One step facial cleanser bij Ici Paris XL

VOOR DE IJDELTUIT

Beauty spiegels tegenwoordig kosten klauwen met geld. Met allerlei fancy gizmo’s en shizzles.  Dit spiegeltje (nee niet aan de wand) gebruik ik élke dag. Hij is makkelijk verplaatsbaar, vangt genoeg beauty licht en valt niet 1,2,3 om. Enne…..hij komt gewoon lekker cheap van Ikea. IKEA Tysnes toilletspiegel bij Ikea.

VOOR DE INSIDE BEAUTY

Volgens Elise, yoga instructrice bij Satya Vitaal, is zijn deze thee-drankjes to die for. Goed voor innerlijke rust en beauty. Skin-detox thee klinkt bijvoorbeeld heel verwachtingsvol! YOGI TEA Verschillende soorten thee bij Yogi Tea.

VOOR DE WILD ONE

1 van de beste verkochte red lipstick ter wereld. TER WERELD! En waarom moge duidelijk zijn. De perfecte kleur rood, de lange houdbaarheid en verzorgende bestandsdelen spreken voor zich. En tegenwoordig gewoon bij Bol.com! MAC COSMETICS Russian Red lippenstift bij Bol.com

VOOR DE FRESH MOM

Iemand in je omgeving net mama geworden? Met dit setje maak je elke mama echt super blij! De geur is unisex en ruikt zo ontzettend lekker. Ik gebruik hem ook voor mijn kleine meid en heb hem laatst cadeau gedaan aan een goede vriendin voor haar zoontje. RITUALS Tiny Rituals set bij Bol.com

VOOR DE GEORGANISEERDE

Dit tasje van Charlotte Tilbury is te leuk en een echte eyecatcher. Past bij alles en al je make-up producten netjes opgeborgen. CHARLOTTE TILBURY  Make-up bag bij de Bijenkorf

VOOR DE SLAPERD

Wakker worden met een stralende huid en haardos! Hij werkt onder andere (!) anti-aging, anti-rimpel en polijst je huid terwijl je slaapt. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je zonder klitten in je haren wakker wordt en je kapsel beter blijft zitten gedurende dag. BEAUTY PILLOW  Kussensloop bij Bol.com
Heb je wat aan mijn tips en inspiratie gehad? Of nog steeds niet wetende wat je nu moet kopen? Laat het me weten! Mischien kan ik je verder helpen.

16 Responses

Voeg reactie toe

Je emailadres wordt niet geplaatst of gebruikt. Vereist is gemarkeerd met (required)