Behind the Scenes: Najaars Fashion Show

Follow

Ik ben nog steeds buzzed van de modeshow waarin ik heb mogen assisteren als make up artist.

 

Haverstraatpassage Enschede organiseerde in samenwerking met veel modewinkels op 24 september een exclusieve Najaars Mode show. Voor de modellen van "De Snoepwinkel voor Vrouwen" mocht ik de visagie verzorgen.

Stilte voor de storm ;)

Toen ik aankwam met mijn trouwe trolley waren er al wat flinke jongens bezig om de catwalk neer te leggen in de nog rustige Haverstraat Passage in Enschede. Het was verder muisstil op straat. Dat gaf mij de gelegenheid om even stiekem een blik te werpen op de mooie etalage van de Snoepwinkel voor Vrouwen.

Slik............wat een ontzettend mooie jurken! Karin had mij al wat foto's gestuurd van een aantal jurken maar nog nooit had ik zoveel mooie jurken gezien die ik allemaal wilde hebben!

Na kennis gemaakt te hebben met Karin, de eigenaresse van de winkel maakte ik mij klaar voor de modellen.

Ik was blown away door de talenten die die ochtend zich om mijn kruk verzamelden. 1 voor 1 druppelden de dames binnen en zag ik langzaamaan een dreamteam vormen. Marieke Groot Koerkamp was 1 van de eerste die arriveerde. Zij was de hairstylist van de modellen. Als je ziet wat die lady met haren kan doen! WOW! 

 Mijn kantoor voor de dag #lovethejob & Dreamteam met Marieke en Lotte.

Nadat alle modellen inclusief de prachtige Lotte van der Zee (Miss Teen Universe), in de verf en lak waren geweest en voorzien van alvast één van de magistraal mooie jurken van Karin Neder, konden ze hun eerste catwalk ronde doen. 

De muziek klonk uit de boxen van de DJ die speciaal voor dit event aanwezig was en van de rust & vrede die ochtend was niks meer over. Elke winkel van de Haverstraatpassage had een aantal modellen die de nieuwe najaarscollectie elegant op de rode lopen showden.

Buiten stonden fotografen als Willy Gout, Martin van der Molen en Tessa de Vries al klaar om onze 'meesterstukken' op de camera vast te leggen. En poeh!.....wat een mooie foto's zijn er gemaakt. Het was dan ook een stralende dag.

 

De modellen (Jacqueline Visser, Marjolein Kuipers, Hedy Hempe, Richelle Buis, Eguono Urunmojiri en Lotte van der Zee) waren allemaal zo lief en professioneel. En ze hebben het geweldig gedaan.

De collectie van Karin Neder was verbluffend mooi. Bij wat voor gelegenheid je ook iets nodig hebt; Zij dressed to impress! 

Bedankt Karin, voor het mogen deelnemen aan je geweldige mode event!

Reactie schrijven

Commentaren: 7
 • #1

  Esmee (woensdag, 04 oktober 2017 16:05)

  Leuk om zo een dagje mee te kijken! Erg mooie foto's en makeup creaties!

 • #2

  Lieke Nijland (woensdag, 04 oktober 2017 16:19)

  Hee lieve Chant,
  Wat een leuke pagina om te lezen!!! En wat een mooie foto's en modellen. Ik kan me voorstellen dat je een hele leuke dag hebt gehad. Je straalt ook helemaal, goed bezig!
  Liefs Liek

 • #3

  Jente (woensdag, 04 oktober 2017)

  Ziet er super uit! Erg leuk geschreven ook :)

 • #4

  Karin Neder (donderdag, 05 oktober 2017 13:41)

  Wat mooi omschreven hoe jij deze dag hebt beleeft .Het was ook top om te zien hoe toegewijd en rustig en professioneel jij onze modellen hebt voorzien van prachtige make--up .Heel erg bedankt voor je inzet!!�

 • #5

  Davina (zondag, 12 november 2017 23:20)

  Prachtig gedaan! Wat een ervaring zeg!

 • #6

  Let's Make Up Visagie (maandag, 13 november 2017 10:33)

  @Karin
  Graag gedaan! Doen we snel weer :)

 • #7

  Let's Make Up Visagie (maandag, 13 november 2017 10:33)

  @Davina
  Dank je wel. Het was zeker een leuke ervaring.