Top 3 - MAC Musthaves!

Follow

Paintpot - Soft ochre

Van alle make-up die ik bezit is dit toch echt een van mijn all time favourites. .

Ik gebruik de paintpot als een primer voor op de oogleden. 

 

Ken je dat?....... Aan het einde van de dag alle oogschaduw in je arcadeboog?. Met dit wonderproduct heb je er geen last meer van!  

Doordat deze variant echt een nude kleur is valt hij niet op en maakt hij je ooglid super egaal. Hij zorgt ervoor dat de kleur van je oogschaduw veel beter uitkomt en alles op zijn plek blijft zitten.

Ik gebruik hem dagelijks en zou niet meer zonder kunnen.

 

5 g/€22,00

Prep Prime Fix+Primer spray

 

 

Het allereerste wat ik ooit van MAC kocht was.....nee geen lipstick of foundation.......ja echt....maar deze Fix and Prime spray!

 

 

 

 

 

 

 

Ik las zoveel goede reviews dat deze hoog op mijn to buy lijstje stond. 

Deze spray zit namelijk vol mineralen en vitamines en bevat extracten van komkommer en groene thee. Super verzorgend dus! Hij zorgt ervoor dat je make-up die Ganzen tag op zijn plek blijft zitten.

Ik gebruik hem echt overal voor. Als basis/primer voor onder de make-up, als fixer na het aanbrengen van de make-up, als verzorging voor het naar bed gaan en gewoon als verfrissing tussendoor. 

 

100ml/€17,50

Body and Face foundation - White

Volgens mij heeft elke visagiste de witte foundation van MAC in haar/zijn koffer. 

Deze foundation gebruik ik om foundations die ik heb lichter te maken en is daarom de oplossing voor iedereen die tóch iedere keer die te donkere kleur foundation meeneemt naar huis. Sowieso is deze mixing foundation handig want je hebt niet het gehele jaar door dezelfde gelaatskleur. 

 

 

 

De Face and Body foundations zijn super vloeibaar wat ik een groot voordeel vindt. Hij maakt daardoor de foundation die je ermee mengt ook wat dunner. Dat maakt het makkelijker om aan te brengen en te blenden 

 

120ml/ €33,00


Wat zijn jullie favoriete (MAC) producten? Laat het mij hieronder weten!

 

MAC Cosmetics is te koop bij o.a. de Bijenkorf, Douglas en natuurlijk MAC zelf.

(bron foto's: Eigen archief)

Reactie schrijven

Commentaren: 0