Review: Powder Contourkit van Anastasia Beverly Hills.

Follow

Sinds Kim Kardashian de shaping trend in het leven heeft geroepen zijn de contour kits niet meer aan te slepen in de winkels. Waaronder die van Anastasia Beverly Hills. Kim's make-up artist zweert erbij. Ik trouwens ook.

Anastasia Beverly Hills staat natuurlijk bekend om haar geweldige wenkbrauw producten. Maar Anastasia breid steeds meer haar imperium uit. Zo heeft ze inmiddels bijvoorbeeld oogschaduw, lipgloss, kwasten en amazing contour kits onder haar naam staan. 

In mijn koffer zitten al een tijdje beide contourkits van Miss Anastasia; de powder en de cream contourkit. Mensen die mij kennen weten ook dat contouren mijn favoriete onderdeel is van het doen van make-up.

Benieuwd naar de powder versie? Lees dan gauw verder.

 

 

In mijn trotse bezit de contour kit light to medium. Als deze te licht voor je is, no worries.....Annie heeft ook nog een medium to dark palette op de markt gebracht. 

 

In het palette zitten 6 kleuren waar je mee kan shapen. 

We beginnen linksboven met Vanilla.

Met deze kleur kun je normaal poederen en fixeren. Eigenlijk waar je geen verschil wilt zien in diepte breng je deze poeder aan. Ik gebruik hem zelf vrij weinig omdat je toch altijd iets kleurverschil ziet met de huid. Er zijn namelijk weinig huidskleuren met deze exacte kleur. 

Daarnaast vinden we Banana. 

Banana is zoals de naam misschien al verklapt; Geel! Hij is perfect voor onder je ogen om donkere kringen weg te werken.

Rechtsboven vinden we Sand.

Sand is de perfecte highlighter voor op je jukbeenderen, tipje van je neus, onder je wenkbrauwkromming. Er zit een subtiele glitter in waardoor hij super is voor alledaags gebruik.

Rechtsonder zit de donkerste kleur Havana.

Havana is ondanks dat het een light to medium palette is, echt te donker voor onze Nederlandse snoetjes. 

In het midden zit Fawn.

Ik combineer Fawn vaak met Java (linksonder). Zo is hij niet te donker en niet te licht. Perfect om je jukbeenderen mee te shapen. De neus shape ik alleen met Fawn, hier is Java te donker voor. Wanneer de make-up iets zwaarder mag bij bijvoorbeeld een feestje gebruik ik alleen Java. Maar dit bepaal je natuurlijk zelf aan de hand van je huidtint.

Een groot pluspunt: Het palette gaat super lang mee maar mocht je poedertje op raken kun je hem gewoon bijvullen.

 

Anastasia contour kits zijn te koop bij Douglas en GreatBeautyBar en kosten €54,95.


(Bron foto's: Google afbeeldingen)

Op onderstaande video een contour look tutorial van de Anastasia expert. 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Gallyon (dinsdag, 25 april 2017 16:37)

    Gelijk gekocht door nieuwsgierigheid na deze blog. En ik kan zeggen dat hij geweldig is!!! Banana en Fawn zijn mijn lievelingskleuren. Zeker een aanrader!

  • #2

    Esmee (zaterdag, 29 april 2017 21:26)

    Wat fijn geschreven, Zat al te twijfelen of ik de contourkit zou kopen, maar nu weet ik het zeker!